Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Marha steak sült zellerrel

Marha steak sült zellerrel

Hozzávalók:
Kettő szelet hátszín
Steak fűszer
Mustár
Olaj
Egy nagyobb zeller

Elkészítés:
Két szelet hátszínt megfűszerezek steak fűszerrel és vékonyan bekenem mustárral és egy kevés olajjal.
A serpenyőbe kevés olajat öntök és ezt felforrósítom.
Beleteszem a húst és mindkét oldalát két-két percig sütöm nagy lángon. Ezután kisebbre veszem a lángot és öntök rá egy deci vizet.
Fedő alatt párolom 15-20 percig, aztán készre sütöm.

A zellert feldarabolom vastagabb hasábokra és bő olajban kisütöm.

Jöhet a tálalás.

Jó étvágyat.