Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Csirkepörkölt tejföllel

Csirkepörkölt tejföllel
Hozzávalók:
 -Pörkölt alap
 -Négy csirkecomb
 -Só
 -Hagyma
 -Fehérbors
 -Tejföl
 -Köretnek karfiol
Elkészítés:
Először a pörköltalapot készítem el.
Hozzávalók:
 -50 gramm Olíva olaj
 -10 gramm pirospaprika
 -Csapott mokkás kanál bors
 -Kettő teáskanál hagyma granulátum
 -Egy mokkáskanál fokhagyma granulátum
 -Kettő teáskanál eritrit
 -Egy teáskanál só
Ezt az egészet összekeverem egy pohárban.
 
Ezután a csirkecombokat megmosom és felvágom.
Egy fej hagymát feldarabolok.
Közepes lábasba öntök egy kevés olajat, majd lassú tűzön kicsit megpirítom. Amikor a hagyma már üveges beleöntöm a pörkölt alapot és beleteszem a húst. 5 -10 percig megpörkölöm az egészet. Majd felöntöm vízzel és kb. másfél órát főzöm lassú tűzön.
 
Köretnek karfiolt használok.
Tejföllel találom.
 
Jó étvágyat.