Alacsony zsír és szénhidráttartalmú kalács!

Hozzávalók:
6 g GAL glicin
4 g útifűmaghéj
30 g 100% Scitec whey protein ( csoki-mogyorós )
3 g búzasikér ( helyettesíthető útifűmaghéjjal)
3 db tojásfehérje
1 csipet sütőpor
édesítő ízlés szerint
Elkészítés:
A száraz összetevőket homogén állagúra keverjük .
A 3 tojásfehérjét kemény habbá verjük. .
A száraz összetevőket beleforgatjuk a tojásfehérjébe, közben vigyázzunk, NE törjük össze a fehérjét .
150 fokos sütőbe tesszük, és 35-45 percig sütjük ( figyeljünk rá, hogy a belseje is megsüljön).
A teljes kalács makrói:
Szénhidrát : 2,6 g
Fehérje : 39,4 g
Zsír: 2,4 g
Energia: 197 kcal
Fogyasszátok egészséggel!
Bodó István